Моите услуги - Chochev.EU - Портфолио на nikych

Моите услуги

  • Изработка на Уеб Сайт
  • Изработка на Електронен магазин
  • PSD to HTML5/CSS3
  • Редизайн на сайт
  • Поддръжка и SEO

Изработка на Уеб Сайт - Промоция за рекламен бизнес сайт

Ние предлагаме достъпни уеб дизайн услуги за малки, средни и големи предприятия (фирми), а също и за физически лица. Предлагаме много добри цени и за новосъздадени фирми и дружества, които до този момент нямат представяне в интернет.

Качествени индивидуални уеб дизайн услуги при изработката на уеб сайтове за малкия, средния и големия (корпоративен) бизнес, електронна търговия (онлайн продажби), специализирани уеб сайтове. Уеб сайтове с вграждане на известна за вас система за управление на съдържанието (CMS) или изработване на Администрация според ваши специфични цели и нужди.

Всеки изработен от нас сайт , притежава респонсив дизайн (мобилна версия) за всеки телефон и таблет, SEO оптимизация за по-добро класиране в Google и разнообразна функционалност (видео бекграунд, анимация, социална интеграция с Facebook, персонализирани форми).
Какво ви получавате при изработка на рекламен бизнес сайт?

Респонсив дизайн
SEO оптимизация
Интеграция с Facebook
Компресиране и кеширане на сайта за по-бързо зареждане

Електронен магазин

Всеки изработен от нас електронен магазин, притежава респонсив дизайн (мобилна версия) за всеки телефон и таблет, SEO оптимизация за по-добро класиране в Google, електронни разплащания и различна функционалност по предназначението на магазина (продажба на билети, книжарница, различни типове доставка).

Какво ви предлагаме при изработка на електронен магазин?

Респонсив дизайн
SEO оптимизация
Електронни разплащания
Компресиране и кеширане на сайта за по-бързо зареждане

PSD to HTML5/CSS3/JavaScript

Извършваме рязане на HTML страници от картинка или според договаряне след като чуем Вашите изисквания.

Редизайн на уеб сайт

Редизайн на сайт е частична или пълна промяна на неговата структура, дизайн или функционални възможности. Модернизацията може да бъде както незначителна (леки козметични промени), така и основна (съществена промяна, редизайн или пренос на сайта на CMS система за контрол на съдържанието).
Редизайн на сайт това е резултатът от пълната или частична промяна на графичното оформление и в някои случаи - на навигационната система на сайта, при което се запазват основната структура, функционалните възможности, съдържанието на сайта.

Процесът на редизайн на сайт не се различава много като сложност и цена от изработването на нов сайт, затова е препоръчително при редизайн на сайта, ако не е базиран на CMS система (content management system), или е базиран на остаряла такава, при смяната на дизайна той да бъде преместен на по-модерна и функционална CMS система.

И днес в мрежата има доста статични сайтове. Да се пренесе такъв сайт на CMS система има смисъл в случаите, когато статичният сайт вече не удовлетворява нуждите на компанията. Увеличаване на функционалните възможности на сайта също е работа по неговата поправка и редизайн, която включва въвеждане на допълнителни компоненти и модули (форуми,онлайн поръчки, електронна търговия и др.). В такъв случай е задължително сайтът да се базира на професионална CMS система за контрол на съдържанието.

Поддръжка и Оптимизация(SEO) на уеб сайтове

Абонаметна поддръжка и обновяване на уеб сайт.
Оптимизация за търсещи машини и интернет реклама
Обновяване на съдържанието на сайт
Обработка на изображения и снимки
Публикуване на нова информация на сайт
Преместване / настройка на уеб сайт
Настройка на домейн име и уеб хостинг
Подобряване видимостта и работата на уеб сайт
Специализирано консултиране относно уеб услуга
План за поддръжка според индивидуалните нужди и изисквания на клиента
Други уеб услуги неописани в сайта

Защо да изберете моите услуги?


Защото АЗ и моят екип сме млади таланти, изпълнение с ентусиазъм за бъдещо развитие. Правим внимателна оценка на вашите нужди. Отделяме време, за да проучим пазара и можем да ви предложим продукт, който наистина ще работи за Вас!

Ще Ви предложим няколко варианта за разработването, развитието и използването на определени инструменти за вашият сайт. Вие можете да изберете вариант, който най-добре отговаря на вашите нужди!