Академия за обучение по програмиране - Телерик

Академия за обучение по програмиране – Телерик

telerik_academy_l

Имате наклонности към уеб програмирането, дизайна, уеб приложения и други подобни? Вашето място е в академията на Telerik. В тази академия можете да откриете много безплатни и полезни за всички нас курсове. Лично мен най-много ме впечатли курса по front-end development (HTML, CSS, JavaScript, CMS системи). Този курс обучава ученици, студенти и възрастни на технологиите: html5, css3, cms, javascript, photoshop и други.

Обучението ни в курса го правят едни от най-добрите лектори в България. Обясненията им са напълно разбираеми за всички и винаги ни помагат при затруднение с някоя домашна или по време на някоя лекция. През първата част от курса учим най-вече html и css, а през втората част минаваме на JavaScript.
Втората част е вече програмната част от разработката на нашата уеб страница. Там се разработва функционалността на сайта, докато в първата част правихме само дизайн за страници. Преди края на първата част от курса ще се прави практически проект, на който ще бъдем изпитани на всички неща изучени до този момент в курса. Сигурно се питате, какво печелим от този курс? Печелим най-вече знания…
Но освен знания, най-добрите в края на този безплатен курс имат шанс за сертификат “Certified front-end developer”. За получаването на сертификата се гледат всички домашни по времето на курса, които носят 25% от точките и защитата на проекта в края на първата част, която носи останалите 75%. Този сертификат ще ни помогне при търсенето на работа, което е много важно за всички нас. Затова, ако искате и Вие да се образовате, да имате добър старт в front-end разработването – просто се запишете в страницата на курса за уеб дизайн.

Много важно в почти всички курсове на Телерик е, че може да се карат и онлайн, както правя и аз. Всички лекции се записват, гледате ги и така се образовате там, където искате и тогава, когато решите.

One Response to “Академия за обучение по програмиране – Телерик”

  1. Петър Маджаров says:

    Супер е академията :) Който иска знания и има време – да се записва в курсовете на “Telerik Academy”…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.